Zákony a GDPR


V této rubrice naleznete informace k zákonům, které se týkají osobních údajů, problematiky GDPR, bezpečnosti informací a informačních systémů.

Zeptejte se odborníků

Nenašli jste, co jste hledali? Napište nám.
Na Vaše dotazy Vám odpoví odborníci na problematiku práva, bezpečnosti, IT, řízení a kvality - neváhejte se jich na cokoli zeptat.

Aktuality

Opravdu potřebují veřejné subjekty a neziskovky únikovou cestu z GDPR?

Hospodářská komora se vyhrazuje proti záměru lidovců a pirátů, aby neziskové organizace a veřejné subjekty...

 vydáno 18.04.2018 
Téma: Zákony a GDPR

ÚOOÚ k návrhu zákona o zpracování osobních údajů

Úřad pro ochranu osobních údajů uvádí své priority, které prosazoval v rámci legislativního procesu v...

 vydáno 16.04.2018 
Téma: Zákony a GDPR

WP29 ustavuje pracovní skupinu pro sociální média

Pracovní skupina WP29, sdružující evropské dozorové úřady pro ochranu dat, vyjádřila na svém jednání plnou...

 vydáno 13.04.2018 
Téma: Zákony a GDPR


Pojmy

Aktualizovaná základní příručka k GDPR

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil aktualizovanou základní příručku k GDPR. Ta informuje čtenáře o...

 vydáno 07.03.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / Zákony a GDPR

Desatero zpracování pro správce

Úřad pro ochranu osobních údajů vydal desatero základních pravidel ochrany osobních údajů pro využití malými...

 vydáno 05.03.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / Zákony a GDPR

Stanovisko WP29 ke zpracování údajů zaměstnanců v českém jazyce

Úřad pro ochranu osobních údajů veřejnil na svých webových stránkách stanovisko WP 29 č. 2/2017 ke...

 vydáno 22.01.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / GDPR a smlouvy / Zákony a GDPR





Štítky: , Analýza rizik, Biometrie, Certifikace, ePrivacy, Námitka, Ohlašování bezpečnostních incidentů, Osobní údaje dětí, Oznamování porušení zabezpečení subjektům údajů, Pokuty, Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů, Pověřenec pro ochranu osobních údajů, Povinnosti správce, Právo být zapomenut, Právo na námitku, Právo na omezení zpracování, Právo na opravu, Právo na přenositelnost, Právo na přístup, Právo na výmaz, Předchozí konzultace, Registrace u ÚOOÚ, Smlouva, Souhlas se zpracováním, Subjekt údajů, Účel zpracování, Veřejný zájem, Vodítka k GDPR, Zaměstnanci, Změny zákonů, Zvláštní kategorie osobních údajů

www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2018, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz