Zavedení GDPR


V této rubrice naleznete informace o zavádění GDPR do organizací.

Zeptejte se odborníků

Nenašli jste, co jste hledali? Napište nám.
Na Vaše dotazy Vám odpoví odborníci na problematiku práva, bezpečnosti, IT, řízení a kvality - neváhejte se jich na cokoli zeptat.

Aktuality

Reakce MVČR na článek v deníku Právu 'Z pověřenců na ochranu osobních dat je už byznys'

Dne 2. října 2017 byl v deníku Právo uveřejněn článek „Z pověřenců na ochranu osobních dat je už byznys“, ve...

 vydáno 06.12.2017 
Téma: Zavedení GDPR

Třetina firem se na GDPR nechystá, polovina nezná náklady

Podniky mají o nástupu nového nařízení Evropské unie k ochraně osobních údajů velmi zkreslené a naivní...

 vydáno 05.12.2017 
Téma: Zavedení GDPR

Vnitro chce omezit dopad směrnice na ochranu osobních údajů (GDPR) na advokáty

Ministerstvo vnitra připraví text právní normy, která by v maximální možné míře zajistila ochranu osobních...

 vydáno 27.11.2017 
Téma: Zákony a GDPR / Zavedení GDPR


Návody

Jak implementují GDPR ve Francii?

Ministerstvo vnitra zveřejnilo článek o tom, jak implementují GDPR ve Francii a připravuje obdobné články o...

 vydáno 15.01.2018 
Téma: Systém GDPR / Zavedení GDPR

Jak zavést GDPR?

Aktualizováno: Připravili jsme pro Vás přehledný postup kroků při zavádění GDPR. Naleznete zde návody,...

 vydáno 01.12.2017 
Téma: Systém GDPR / Zavedení GDPR

Jste připraveni na GDPR?

Tento formulář Vám pomůže zjistit, jak je Vaše organizace na GDPR připravena a v jakých oblastech bude třeba...

 vydáno 09.08.2017 
Téma: Systém GDPR / Zavedení GDPR


Poradna

ÚOOÚ - Otázky a odpovědi k GDPR

Úřad pro ochranu osobních údajů rozšířil a doplnil obsah rubriky GDPR.

 vydáno 30.10.2017 
Téma: Zavedení GDPR





Štítky: Analýza rizik, Datový audit, Dotazník, Evidence aktiv, Evidence událostí, GDPR pro obce, Implementace GDPR, Minimalizace údajů, Námitka, Ohlašování bezpečnostních incidentů, Osobní údaje dětí, Pokuty, Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů, Pověřenec pro ochranu osobních údajů, Povinnosti správce, Právo na námitku, Předchozí konzultace, Subjekt údajů, Vodítka k GDPR, Změny zákonů, Zpracovatel

www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2018, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz