Zavedení GDPR


V této rubrice naleznete informace o zavádění GDPR do organizací.
Nenašli jste, co jste hledali? Napište nám.

Aktuality

Často kladené otázky ze školství

Lze zveřejňovat reportážní a propagační fotografie učitelů, dětí, rodičů a dalších příbuzných nebo i...

 vydáno 05.09.2018 
Téma: Zavedení GDPR

GDPR - posílení ochrany osobních údajů je tu

Dne 25. 5. 2018 vstoupilo v účinnost obecné nařízení o ochraně osobních údajů známé také pod zkratkou GDPR....

 vydáno 28.05.2018 
Téma: Zavedení GDPR

Kodexy chování - otázky a odpovědi ÚOOÚ

Úřad pro ochranu osobních údajů uveřejnil na svých webových stránkách odpovědi na nejčastější otázky...

 vydáno 26.04.2018 
Téma: Zavedení GDPR


Návody

Jak implementují GDPR ve Francii?

Ministerstvo vnitra zveřejnilo článek o tom, jak implementují GDPR ve Francii a připravuje obdobné články o...

 vydáno 15.01.2018 
Téma: Systém GDPR / Zavedení GDPR

Jak zavést GDPR?

Aktualizováno: Připravili jsme pro Vás přehledný postup kroků při zavádění GDPR. Naleznete zde návody,...

 aktualizováno 03.03.2018 
Téma: Systém GDPR / Zavedení GDPR

Jste připraveni na GDPR?

Tento formulář Vám pomůže zjistit, jak je Vaše organizace na GDPR připravena a v jakých oblastech bude třeba...

 vydáno 09.08.2017 
Téma: Systém GDPR / Zavedení GDPR


Poradna

ÚOOÚ - Otázky a odpovědi k GDPR

Úřad pro ochranu osobních údajů rozšířil a doplnil obsah rubriky GDPR.

 vydáno 30.10.2017 
Téma: Zavedení GDPR





Štítky: Analýza rizik, Certifikace, Datový audit, Dotazník, Dozorový úřad, Evidence aktiv, Evidence událostí, GDPR pro obce, GDPR pro školy, GDPR pro úřady, Implementace GDPR, Minimalizace údajů, Námitka, Ohlašování bezpečnostních incidentů, Oprávněný zájem, Osobní údaje dětí, Pokuty, Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů (DPIA), Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů, Pověřenec pro ochranu osobních údajů, Povinnosti správce, Právo na námitku, Předchozí konzultace, Souhlas se zpracováním, Subjekt údajů, Vodítka k GDPR, Změny zákonů, Zpracovatel

www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2018, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz