Zavedení GDPR


V této rubrice naleznete informace o zavádění GDPR do organizací.
Nenašli jste, co jste hledali? Napište nám.

Aktuality

Bilanční rozhovor s bývalou předsedkyní ÚOOÚ

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejňuje na svých webových stránkách přepis bilančního rozhovoru se svojí...

 vydáno 10.09.2020 
Téma: Zavedení GDPR

Mějte pod kontrolou svou virtuální identitu

Informační leták Evropské komise o právu na soukromí a optimalizaci jeho nastavení ve světě internetu.

 vydáno 05.08.2019 
Téma: Zavedení GDPR

Eurobarometr: Povědomí Evropanů o ochraně osobních údajů se zvyšuje

Evropská komise zveřejnila v druhé polovině června výsledky zvláštního průzkumu Eurobarometr, který...

 vydáno 28.06.2019 
Téma: Zavedení GDPR


Návody

Vyjádření ÚOOÚ k otázce plnění informační povinnosti při zpracování osobních údajů v obchodních podmínkách nebo obdobných dokumentech

V rámci obchodní činnosti řada subjektů při sjednávání smluv se zákazníky využívá obchodních podmínek, kdy...

 vydáno 03.10.2019 
Téma: Zavedení GDPR

Jak implementují GDPR ve Francii?

Ministerstvo vnitra zveřejnilo článek o tom, jak implementují GDPR ve Francii a připravuje obdobné články o...

 vydáno 15.01.2018 
Téma: Systém GDPR / Zavedení GDPR

Jak zavést GDPR?

Aktualizováno: Připravili jsme pro Vás přehledný postup kroků při zavádění GDPR. Naleznete zde návody,...

 aktualizováno 03.03.2018 
Téma: Systém GDPR / Zavedení GDPR


Poradna

ÚOOÚ - Otázky a odpovědi k GDPR

Úřad pro ochranu osobních údajů rozšířil a doplnil obsah rubriky GDPR.

 vydáno 30.10.2017 
Téma: Zavedení GDPR





Štítky: Analýza rizik, Certifikace, Datový audit, Dotazník, Dozorový úřad, Evidence aktiv, Evidence událostí, GDPR pro obce, GDPR pro školy, GDPR pro úřady, Implementace GDPR, Marketing, Minimalizace údajů, Námitka, Ohlašování bezpečnostních incidentů, Oprávněný zájem, Osobní údaje dětí, Pokuty, Poskytování informací o zpracování subjektu údajů, Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů (DPIA), Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů, Pověřenec pro ochranu osobních údajů, Povinnosti správce, Právo na námitku, Předchozí konzultace, Souhlas se zpracováním, Subjekt údajů, Vodítka k GDPR, Změny zákonů, Zpracovatel

www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2021, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz