https://www.helpgdpr.cz/rstsp/uzivatele.nsf/sluzby/hge-tarif2

Jak HelpGDPR používat?

HelpGDPR.cz je znalostní systém o GDPR. Naleznete zde aktuality, školicí materiály, vzory a šablony, formuláře a návody k GDPR. Můžete si vše o GDPR nastudovat sami, objednat služby našich konzultantů GDPR nebo jen zdarma nastavit zasílání novinek o GDPR.

Zadejte nám poptávku, zašleme Vám nabídku.

Služby HelpGDPR.cz

Jak HelpGDPR používat?
Informace jsou tříděné do 5 rubrik:


  • Aktuality - naleznete zde aktuální zprávy, které se kolem GDPR dějí.
  • Pojmy - uvádíme pojmy z problematiky zavádění systému GDPR.
  • Návody - přinášíme "Best Practice" z implementací systému GDPR.
  • Formuláře - nabízíme praktické formuláře a jiné materiály pro zavedení GDPR.
  • Poradna - Na Vaše dotazy Vám odpoví odborníci - neváhejte se jich na cokoli zeptat.
A následujících oblastí:

Seznámení s problematikou

Vliv na organizace

Co je potřeba udělat

Jak GDPR zavést a udržet

Pokud jste nenašli, co jste hledali, použijte vyhledávání:

Nebo se zeptejte odborníků:


27.08.2017 (autor Redakce)





Související

Útok na klienty Fio banky zneužíval GDPR

Klienti banky obdrželi podvodnou zprávu, jejímž cílem bylo pod záminkou aktualizace osobních údajů získat...

 vydáno 19.06.2018 
Téma: Řízení rizik

Jak na povinnost posouzení vlivu - DPIA?

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil na svých webových stránkách návrh seznamu zpracování, která...

 vydáno 04.06.2018 
Téma: Řízení rizik

Kdy ohlašovat případy porušení zabezpečení osobních údajů?

Úřad pro ochranu osobních údajů vypracoval formou otázek a odpovědí stručný návod pro oblast ohlášení...

 vydáno 29.05.2018 
Téma: Řízení rizik



Související dotazy
Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, ano, povinnost vést záznamy o činnostech zpracování se na Vás vztahovat bude. Jednak bude nutné mít se všemi správci, pro které osobní...

Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, požadavky Obecného nařízení se týkají všech subjektů, které zpracovávají osobní údaje - tedy i malých stavebních firem. Primární je...

Odpovídá Mgr. Nikola Dohnalová
Obdobně, jako u jiných správců, doporučuji provést revizi interní dokumentace podle požadavků GDPR, nastavení interních procesů pro přístup k údajům...



www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2018, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz