Implementace Systému GDPR - 3. krok

(Aktualizováno) Připravili jsme pro Vás podrobný plán implementace Systému GDPR s využitím vybraného právního a systémového rámce dle zákona č. 181/2014 Sb. a norem ISO 9001, ISO 27001 a ISO 19011. Vedle podrobného návodu zde naleznete i přehledný Plán implementace ve formátu MS Excel.

Obsah je přístupný pouze předplatitelům služby Registrovaný přístup.
Pokud již máte službu aktivovanou, pro zobrazení obsahu se přihlaste.

12.03.2018 (autor Redakce)




Související

Úřad k doporučení Komise pro volby do Evropského parlamentu

Evropská komise vydala v září doporučení, které má chránit před kybernetickými bezpečnostními incidenty a...

 vydáno 19.10.2018 
Téma: Zákony a GDPR

ÚOOÚ doplnil často kladené otázky o předávání osobních údajů do třetích zemí

Úřad pro ochranu osobních údajů doplnil časté otázky o oblast předávání osobních údajů do třetích zemí. V...

 vydáno 15.10.2018 
Téma: GDPR a procesy

Zpracování osobních údajů portálem www.znamylekar.cz

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil aktualizované informace ke zpracování osobních údajů portálem...

 vydáno 05.10.2018 
Téma: Zákony a GDPR



Související dotazy
Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, ano, povinnost vést záznamy o činnostech zpracování se na Vás vztahovat bude. Jednak bude nutné mít se všemi správci, pro které osobní...

Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, požadavky Obecného nařízení se týkají všech subjektů, které zpracovávají osobní údaje - tedy i malých stavebních firem. Primární je...

Odpovídá Mgr. Nikola Dohnalová
Obdobně, jako u jiných správců, doporučuji provést revizi interní dokumentace podle požadavků GDPR, nastavení interních procesů pro přístup k údajům...



www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2018, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz