Implementace Systému GDPR - 3. krok

(Aktualizováno) Připravili jsme pro Vás podrobný plán implementace Systému GDPR s využitím vybraného právního a systémového rámce dle zákona č. 181/2014 Sb. a norem ISO 9001, ISO 27001 a ISO 19011. Vedle podrobného návodu zde naleznete i přehledný Plán implementace ve formátu MS Excel.

Obsah je přístupný pouze předplatitelům služby Registrovaný přístup.
Pokud již máte službu aktivovanou, pro zobrazení obsahu se přihlaste.

12.03.2018 (autor Redakce)




Související

Stanovisko ke zpracování osobních údajů v souvislosti s propuknutím nákazy COVID-19

ÚOOÚ uveřejnil vlastní překlad stanoviska ke zpracování osobních údajů v souvislosti s propuknutím nákazy...

 vydáno 27.03.2020 
Téma: Evidence zpracování

Zpracování osobních údajů v rámci opatření proti šíření koronaviru

V současné mimořádné situaci vyvstávají otázky týkající se zpracování osobních údajů o zdravotním stavu...

 vydáno 27.03.2020 
Téma: Evidence zpracování

ÚOOÚ ke kauze Avast

Vyjádření Úřadu pro ochranu osobních údajů k aktuální kauze společnosti Avast Software s.r.o.

 vydáno 12.02.2020 
Téma: Zákony a GDPR



Související dotazy
Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, ano, povinnost vést záznamy o činnostech zpracování se na Vás vztahovat bude. Jednak bude nutné mít se všemi správci, pro které osobní...

Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, požadavky Obecného nařízení se týkají všech subjektů, které zpracovávají osobní údaje - tedy i malých stavebních firem. Primární je...

Odpovídá Mgr. Nikola Dohnalová
Obdobně, jako u jiných správců, doporučuji provést revizi interní dokumentace podle požadavků GDPR, nastavení interních procesů pro přístup k údajům...



www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2020, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz