Terminologie GDPR


V této rubrice naleznete informace zaměřené na terminologii GDPR.

Zeptejte se odborníků

Nenašli jste, co jste hledali? Napište nám.
Na Vaše dotazy Vám odpoví odborníci na problematiku práva, bezpečnosti, IT, řízení a kvality - neváhejte se jich na cokoli zeptat.

Pojmy

ÚOOÚ - Základní příručka k GDPR

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil aktualizovanou Základní příručku ke GDPR. Obsah byl aktualizován a...

 vydáno 31.10.2017 
Téma: Dokumentace GDPR / Terminologie GDPR / Zákony a GDPR

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Správce nebo zpracovatel osobních údajů má povinnost jmenovat Pověřence dle odst. 1 článku 37 Obecného...

 vydáno 05.09.2017 
Téma: Terminologie GDPR

Subjekt údajů

Subjekt údajů je osoba, ke které se údaje vztahují a která může být pomocí těchto údajů identifikována....

 vydáno 05.09.2017 
Téma: Terminologie GDPR





Štítky: Námitka, Ohlašování bezpečnostních incidentů, Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů, Pověřenec pro ochranu osobních údajů, Povinnosti správce, Právo být zapomenut, Právo na námitku, Právo na omezení zpracování, Právo na opravu, Právo na přenositelnost, Právo na přístup, Právo na výmaz, Předchozí konzultace, Školení, Souhlas se zpracováním, Subjekt údajů, Změny zákonů, Zvláštní kategorie osobních údajů

www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2018, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz