GDPR telefonní linka

Telefonní číslo GDPR linky je k dispozici pro rychlé konzultace k obecnému nařízení (GDPR). Linka je určena občanům, subjektům údajů, pověřencům či menším správcům a zpracovatelům.

Před využitím této speciální linky doporučujeme navštívit rubriku Často kladené otázky, ve které naleznete otázky a odpovědi na nejvyhledávanější témata ve vztahu k GDPR.

GDPR telefonní linka: +420 234 665 800 (k dispozici po-čt 8-16 a pá 8-12)


Téma: Zákony a GDPR, Zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů
Štítky: Implementace GDPR
30.08.2018 (autor Redakce)




Související

Informační systém dodaný externím dodavatelem nezbavuje správce odpovědnosti za správné zpracování osobních údajů

Úřad pro ochranu osobních údajů připomíná na základě svých dozorových poznatků odpovědnost správce i za...

 vydáno 12.08.2020 
Téma: GDPR a IT systémy

Úřad zaktualizoval dokument k povinnosti správců provádět DPIA

Úřad pro ochranu osobních údajů připravil aktualizovanou verzi dokumentu „K povinnosti správců provádět...

 vydáno 09.01.2020 
Téma: Dokumentace GDPR

ÚOOÚ uspořádal Den menších správců

Úřad pro ochranu osobních údajů uspořádal další akci pro veřejnost. Tentokrát se zaměřil na menší správce...

 vydáno 16.12.2019 
Téma: Vzdělávání

Další ke štítku: Implementace GDPR

www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2022, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz