Vodítka k GDPR


Aktuality

Aktualizovaná základní příručka k GDPR

Aktualizovaný přehled základních pojmů a informací vztahujících se k obecnému nařízení k 24. dubnu 2019.

 vydáno 29.04.2019 
Téma: Dokumentace GDPR

Zákon o zpracování osobních údajů vstoupil v účinnost

Česká republika má od 24. dubna nová platná pravidla pro oblast ochrany soukromí. Vyhlášením ve Sbírce...

 vydáno 26.04.2019 
Téma: Zákony a GDPR

Vyjádření Sboru ke vztahu GDPR a ePrivacy

Evropský sbor pro ochranu osobních údajů přijal stanovisko o vztahu obecného nařízení a směrnice 2002/58/ES...

 vydáno 11.04.2019 
Téma: Zákony a GDPR


Pojmy

ÚOOÚ k vyžadování souhlasu

Úřad pro ochranu osobních údajů k vyžadování souhlasu v souvislosti s obecným nařízením o ochraně osobních...

 vydáno 11.06.2018 
Téma: GDPR a smlouvy

Podle rozhodnutí soudu odpovídá správce stránky na Facebooku společně se společností Facebook za zpracování osobních údajů

Soudní dvůr Evropské unie konstatoval, že je třeba mít za to, že správce stránky na Facebooku odpovídá...

 vydáno 06.06.2018 
Téma: Zákony a GDPR

GDPR - obecné nařízení - nově 28 změn

Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) (ve znění opravy) představuje právní rámec ochrany osobních údajů platný na...

 vydáno 06.06.2018 
Téma: Zákony a GDPR


Návody

GDPR a přímý elektronický marketing

Na základě četných dotazů veřejnosti uveřejňuje Úřad pro ochranu osobních údajů své vyjádření ohledně práv a...

 vydáno 04.06.2018 
Téma: Zákony a GDPR

Jak na povinnost posouzení vlivu - DPIA?

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil na svých webových stránkách návrh seznamu zpracování, která...

 vydáno 04.06.2018 
Téma: Řízení rizik


Poradna

ÚOOÚ mění způsob poskytování konzultací

Úřad pro ochranu osobních údajů upravuje svoji informační politiku veřejnosti, včetně způsobů poskytování...

 vydáno 06.06.2018 
Téma: Zákony a GDPR




www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2019, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz