Dokumentace GDPR


V této rubrice naleznete informace k dokumentaci GDPR ve Vaší organizaci.

Zeptejte se odborníků

Nenašli jste, co jste hledali? Napište nám.
Na Vaše dotazy Vám odpoví odborníci na problematiku práva, bezpečnosti, IT, řízení a kvality - neváhejte se jich na cokoli zeptat.

Pojmy

Zabezpečení procesů GDPR ve školství

MŠMT připravilo Stručný návod na zabezpečení procesů souvisejících s GDPR ve školách (nástin pracovního...

 vydáno 15.03.2018 
Téma: Dokumentace GDPR

Aktualizovaná základní příručka k GDPR

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil aktualizovanou základní příručku k GDPR. Ta informuje čtenáře o...

 vydáno 07.03.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / Zákony a GDPR

Desatero zpracování pro správce

Úřad pro ochranu osobních údajů vydal desatero základních pravidel ochrany osobních údajů pro využití malými...

 vydáno 05.03.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / Zákony a GDPR


Návody

Implementace Systému GDPR - 3. krok

(Aktualizováno) Připravili jsme pro Vás podrobný plán implementace Systému GDPR s využitím vybraného...

 aktualizováno 12.03.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / GDPR a procesy / Systém GDPR

Datový audit ve společenství vlastníků jednotek (SVJ)

Pro společenství vlastníků jednotek (SVJ) jsme připravili návod na provedení Datového auditu, který je 1....

 aktualizováno 03.03.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / Evidence zpracování / Systém GDPR

Datový audit v bytovém družstvu

Pro bytová družstva jsme připravili návod na provedení Datového auditu, který je 1. krokem pro úspěšné...

 aktualizováno 03.03.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / Evidence zpracování / Systém GDPR


Formuláře

C.3. šablona plánu opatření

Šablona je určena všem registrovaným uživatelům HelpGDPR.cz s ročním předplatným. Podrobné informace...

 vydáno 17.04.2018 
Téma: Dokumentace GDPR

D.2. šablona matice dokumentace

Šablona je určena všem registrovaným uživatelům HelpGDPR.cz s půlročním i ročním předplatným. Podrobné...

 aktualizováno 19.04.2018 
Téma: Dokumentace GDPR

D.5. příručka ochrany osobních údajů organizace

Šablona je určena všem registrovaným uživatelům HelpGDPR.cz s ročním předplatným. Podrobné informace...

 aktualizováno 06.04.2018 
Téma: Dokumentace GDPR





Štítky: Analýza rizik, Certifikace, Datový audit, Evidence aktiv, Evidence událostí, GDPR pro bytová družstva a SVJ, GDPR pro obce, GDPR pro školy, GDPR pro úřady, GDPR pro zdravotnictví, Implementace GDPR, Ohlašování bezpečnostních incidentů, Pokuty, Poskytování informací o zpracování subjektu údajů, Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů, Pověřenec pro ochranu osobních údajů, Povinnosti správce, Šablony dokumentů GDPR, Smlouva, Souhlas se zpracováním, Účel zpracování, Vodítka k GDPR, Zaměstnanci, Změny zákonů

www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2018, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz