Dokumentace GDPR


V této rubrice naleznete informace k dokumentaci GDPR ve Vaší organizaci.
Nenašli jste, co jste hledali? Napište nám.

Pojmy

Rejstřík k obecnému nařízení o ochraně osobních údajů

Přinášíme Vám rejstřík k obecnému nařízení vydaný Úřadem pro ochranu osobních údajů. Rejstřík obsahuje...

 aktualizováno 09.05.2018 
Téma: Dokumentace GDPR

Zabezpečení procesů GDPR ve školství

MŠMT připravilo Stručný návod na zabezpečení procesů souvisejících s GDPR ve školách (nástin pracovního...

 vydáno 15.03.2018 
Téma: Dokumentace GDPR

Aktualizovaná základní příručka k GDPR

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil aktualizovanou základní příručku k GDPR. Ta informuje čtenáře o...

 vydáno 07.03.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / Zákony a GDPR


Návody

Implementace Systému GDPR - 3. krok

(Aktualizováno) Připravili jsme pro Vás podrobný plán implementace Systému GDPR s využitím vybraného...

 aktualizováno 12.03.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / GDPR a procesy / Systém GDPR

Jak udělat Datový audit - 1. krok GDPR

(Aktualizováno) Připravili jsme pro Vás návod, jak udělat Datový audit s formuláři na vytvoření potřebné...

 aktualizováno 03.03.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / Evidence zpracování / Systém GDPR

Vyhodnocení dopadů GDPR - Právní oblast - vzor

(Aktualizováno) Tento návod Vám umožní vyhodnotit dopady GDPR - opatření v právní oblasti a naplánovat...

 aktualizováno 21.02.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / GDPR a smlouvy


Formuláře

D.1. šablona veřejných zásad OOÚ organizace

Šablona je určena všem registrovaným uživatelům HelpGDPR.cz s půlročním i ročním předplatným. Podrobné...

 aktualizováno 25.05.2018 
Téma: Dokumentace GDPR

D.7. šablona interní směrnice pro zajištění OOÚ v organizaci

Šablona je určena všem registrovaným uživatelům HelpGDPR.cz s ročním předplatným. Podrobné informace...

 vydáno 17.05.2018 
Téma: Dokumentace GDPR

D.6. šablona skartačního a spisového řádu

Šablona je určena všem registrovaným uživatelům HelpGDPR.cz s ročním předplatným. Podrobné informace...

 vydáno 04.05.2018 
Téma: Dokumentace GDPR





Štítky: Analýza rizik, Certifikace, Datový audit, Evidence aktiv, Evidence událostí, GDPR pro obce, GDPR pro školy, GDPR pro úřady, GDPR pro zdravotnictví, Implementace GDPR, Integrita a důvěrnost, Námitka, Ohlašování bezpečnostních incidentů, Oprávněný zájem, Oznamování porušení zabezpečení subjektům údajů, Pokuty, Poskytování informací o zpracování subjektu údajů, Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů (DPIA), Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů, Pověřenec pro ochranu osobních údajů, Povinnosti správce, Právní základ, Šablony dokumentů GDPR, Smlouva, Souhlas se zpracováním, Účel zpracování, Vodítka k GDPR, Zaměstnanci, Změny zákonů

www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2018, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz