10 nejčtenějších za poslední týden

Udělit souhlas se zpracováním osobních údajů je možnost, nikoli povinnost

Úřad pro ochranu osobních údajů upozorňuje v souvislosti s přípravami na nový právní rámec ochrany osobních...

 vydáno 20.03.2018 
Téma: GDPR a smlouvy

ÚOOÚ - Ochrana osobních údajů a soukromí čelí globálním výzvám

Její provázanost s kybernetickou bezpečností stoupá a my se na to musíme připravit. Řekl pro aktuální vydání...

 vydáno 23.09.2022 
Téma: Zákony a GDPR

Jak HelpGDPR používat?

Zde naleznete informace o tom, jak web HelpGDPR.cz funguje, do jakých oblastí a témat jsou informace...

 vydáno 27.08.2017 
Téma: Vzdělávání

ÚOOÚ - Kamerová atrapa sice GDPR neporušuje, ale její instalace může být sankcionována

Úřad pro ochranu osobních údajů šetřil podnět týkající se instalace kamerového systému, který měl sloužit ke...

 vydáno 13.05.2022 
Téma: Zákony a GDPR

Implementace Systému GDPR - 3. krok

(Aktualizováno) Připravili jsme pro Vás podrobný plán implementace Systému GDPR s využitím vybraného...

 aktualizováno 12.03.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / GDPR a procesy / Systém GDPR

Jak udělat Datový audit - 1. krok GDPR

(Aktualizováno) Připravili jsme pro Vás návod, jak udělat Datový audit s formuláři na vytvoření potřebné...

 aktualizováno 03.03.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / Evidence zpracování / Systém GDPR

Jak zavést GDPR?

Aktualizováno: Připravili jsme pro Vás přehledný postup kroků při zavádění GDPR. Naleznete zde návody,...

 aktualizováno 03.03.2018 
Téma: Systém GDPR / Zavedení GDPR

Šablony systému GDPR

V souladu s Nařízením evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016 a stanovisky WP29 Vám...

 aktualizováno 25.04.2018 
Téma: Systém GDPR

ÚOOÚ doplnil často kladené otázky o předávání osobních údajů do třetích zemí

Úřad pro ochranu osobních údajů doplnil časté otázky o oblast předávání osobních údajů do třetích zemí. V...

 vydáno 15.10.2018 
Téma: GDPR a procesy

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil svůj kontrolní plán pro rok 2022, zaměří se i na cookies

I letos cílí na nejdůležitější legislativní změny své agendy spojené s aktuálními společenskými potřebami,...

 vydáno 18.03.2022 
Téma: Zákony a GDPR


www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2022, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz