Jak zavést GDPR?

Aktualizováno: Připravili jsme pro Vás přehledný postup kroků při zavádění GDPR. Naleznete zde návody, doporučení a formuláře pro každý z těchto kroků. Zavést GDPR do organizace je možné ve 3 krocích. Důležité je také zajistění udržitelnosti systému GDPR - bez udržitelnosti nemůže být systém GDPR funkční.

Obsah je přístupný pouze předplatitelům služby Registrovaný přístup.
Pokud již máte službu aktivovanou, pro zobrazení obsahu se přihlaste.

01.12.2017 (autor Redakce)




Související

Nejčastější nedorozumění v oblasti zpracování biometrických údajů

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil na svých webových stránkách vlastní neoficiální překlad materiálu...

 vydáno 12.08.2020 
Téma: GDPR a procesy

Informační systém dodaný externím dodavatelem nezbavuje správce odpovědnosti za správné zpracování osobních údajů

Úřad pro ochranu osobních údajů připomíná na základě svých dozorových poznatků odpovědnost správce i za...

 vydáno 12.08.2020 
Téma: GDPR a IT systémy

Ochrana soukromí v době koronavirové a projekt Chytrá karanténa

Předsedkyně Úřadu pro ochranu osobních údajů Ivana Janů shrnula postoj své instituce k aktuálnímu tématu na...

 vydáno 29.06.2020 
Téma: GDPR a procesy



Související dotazy
Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, ano, povinnost vést záznamy o činnostech zpracování se na Vás vztahovat bude. Jednak bude nutné mít se všemi správci, pro které osobní...

Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, požadavky Obecného nařízení se týkají všech subjektů, které zpracovávají osobní údaje - tedy i malých stavebních firem. Primární je...

Odpovídá Mgr. Nikola Dohnalová
Obdobně, jako u jiných správců, doporučuji provést revizi interní dokumentace podle požadavků GDPR, nastavení interních procesů pro přístup k údajům...



www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2020, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz