Jak zavést GDPR?

Aktualizováno: Připravili jsme pro Vás přehledný postup kroků při zavádění GDPR. Naleznete zde návody, doporučení a formuláře pro každý z těchto kroků. Zavést GDPR do organizace je možné ve 3 krocích. Důležité je také zajistění udržitelnosti systému GDPR - bez udržitelnosti nemůže být systém GDPR funkční.

Obsah je přístupný pouze předplatitelům služby Registrovaný přístup.
Pokud již máte službu aktivovanou, pro zobrazení obsahu se přihlaste.

01.12.2017 (autor Redakce)




Související

Úřad zaktualizoval dokument k povinnosti správců provádět DPIA

Úřad pro ochranu osobních údajů připravil aktualizovanou verzi dokumentu „K povinnosti správců provádět...

 vydáno 09.01.2020 
Téma: Dokumentace GDPR

ÚOOÚ uspořádal Den menších správců

Úřad pro ochranu osobních údajů uspořádal další akci pro veřejnost. Tentokrát se zaměřil na menší správce...

 vydáno 16.12.2019 
Téma: Vzdělávání

Porušení zabezpečení osobních údajů

Jakým způsobem má správce oznámit subjektu porušení zabezpečení osobních údajů dle čl. 34 odst. 1 GDPR?...

 vydáno 12.11.2019 
Téma: GDPR a procesy



Související dotazy
Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, ano, povinnost vést záznamy o činnostech zpracování se na Vás vztahovat bude. Jednak bude nutné mít se všemi správci, pro které osobní...

Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, požadavky Obecného nařízení se týkají všech subjektů, které zpracovávají osobní údaje - tedy i malých stavebních firem. Primární je...

Odpovídá Mgr. Nikola Dohnalová
Obdobně, jako u jiných správců, doporučuji provést revizi interní dokumentace podle požadavků GDPR, nastavení interních procesů pro přístup k údajům...



www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2020, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz