Implementace GDPR


Aktuality

Pokyny k veřejné diskuzi

Evropský sbor pro ochranu osobních údajů (dříve Pracovní skupina WP29) uveřejňuje na svém webu pokyny k...

 vydáno 19.02.2019 
Téma: GDPR a procesy

Poznatky Úřadu k používání GDPR

Úřad pro ochranu osobních údajů informoval ústy vrchního rady pro vládní agendy Miroslavy Matoušové...

 vydáno 12.11.2018 
Téma: Evidence zpracování

Metodika ke kodexům chování

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil na svých webových stránkách metodickou příručku k vytváření kodexů...

 vydáno 06.08.2018 
Téma: Zákony a GDPR


Pojmy

Rejstřík k obecnému nařízení o ochraně osobních údajů

Přinášíme Vám rejstřík k obecnému nařízení vydaný Úřadem pro ochranu osobních údajů. Rejstřík obsahuje...

 aktualizováno 09.05.2018 
Téma: Dokumentace GDPR

Metodika MVČR pro GDPR při výkonu spisové služby - desatero MVČR

Ministerstvo vnitra vydalo pro potřeby veřejnoprávních původců dokumentů ve smyslu zákona č. 499/2004 Sb., o...

 vydáno 15.01.2018 
Téma: Dokumentace GDPR


Návody

Vyjádření ÚOOÚ k otázce plnění informační povinnosti při zpracování osobních údajů v obchodních podmínkách nebo obdobných dokumentech

V rámci obchodní činnosti řada subjektů při sjednávání smluv se zákazníky využívá obchodních podmínek, kdy...

 vydáno 03.10.2019 
Téma: Zavedení GDPR

Jak na povinnost posouzení vlivu - DPIA?

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil na svých webových stránkách návrh seznamu zpracování, která...

 vydáno 04.06.2018 
Téma: Řízení rizik

Implementace Systému GDPR - 3. krok

(Aktualizováno) Připravili jsme pro Vás podrobný plán implementace Systému GDPR s využitím vybraného...

 aktualizováno 12.03.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / GDPR a procesy / Systém GDPR


Formuláře

D.7. šablona interní směrnice pro zajištění OOÚ v organizaci

Šablona je určena všem registrovaným uživatelům HelpGDPR.cz s ročním předplatným. Podrobné informace...

 vydáno 17.05.2018 
Téma: Dokumentace GDPR

C.5. šablona vhodných opatření v ICT pro OOÚ

Šablona je určena všem registrovaným uživatelům HelpGDPR.cz s ročním předplatným. Podrobné informace...

 vydáno 17.05.2018 
Téma: GDPR a IT systémy

C.4. šablona pro hodnocení systému a opatření OOÚ

Šablona je určena všem registrovaným uživatelům HelpGDPR.cz s ročním předplatným. Podrobné informace...

 vydáno 17.05.2018 
Téma: Systém GDPR


Poradna

GDPR telefonní linka

Telefonní číslo GDPR linky je k dispozici pro rychlé konzultace k obecnému nařízení (GDPR). Linka je určena...

 vydáno 30.08.2018 
Téma: Zákony a GDPR

Splňujete všechny povinnosti stanovené GDPR?

Obecné nařízení (GDPR) vstoupilo v platnost v květnu 2018. Mnoho organizací přistoupilo k naplnění GDPR s...

 vydáno 16.08.2018 
Téma: Systém GDPR




www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2019, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz