GDPR a smlouvy


V této rubrice naleznete informace zaměřené na problematiku smluvních vztahů a GDPR. Oblast smluvních vztahů je jedna z nejvíce dotčených požadavky na ochranu osobních dat - smlouvy vyžadují změny.

Zeptejte se odborníků

Nenašli jste, co jste hledali? Napište nám.
Na Vaše dotazy Vám odpoví odborníci na problematiku práva, bezpečnosti, IT, řízení a kvality - neváhejte se jich na cokoli zeptat.

Aktuality

ÚOOÚ k právu na údaje o platech úředníků

Zvážit konkrétní okolnosti před každým poskytnutím údajů o mzdách svých pracovníků musí samospráva či úřady...

 vydáno 03.11.2017 
Téma: GDPR a smlouvy / Zákony a GDPR


Pojmy

Stanovisko WP29 ke zpracování údajů zaměstnanců v českém jazyce

Úřad pro ochranu osobních údajů veřejnil na svých webových stránkách stanovisko WP 29 č. 2/2017 ke...

 vydáno 22.01.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / GDPR a smlouvy / Zákony a GDPR

ÚOOÚ zveřejnil překlad pokynů WP29 k souhlasu

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil na svých webových stránkách neoficiální překlad dokumentu Pracovní...

 vydáno 04.01.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / GDPR a smlouvy / Zákony a GDPR

Stanovisko č. 2/2017 ke zpracování osobních údajů zaměstnanců

Přinášíme Vám stanovisko č. 2/2017 WP29 ze dne 8. června 2017, které se věnuje zpracování osobních údajů...

 vydáno 10.09.2017 
Téma: Dokumentace GDPR / GDPR a smlouvy / Zákony a GDPR


Návody

Vyhodnocení dopadů GDPR - Právní oblast - vzor

Tento návod Vám pomůže vytvořit seznam dopadů GDPR v právní oblasti, vyhodnotit je a naplánovat veškeré...

 vydáno 03.09.2017 
Téma: Dokumentace GDPR / GDPR a smlouvy


Formuláře

Doložka ochrany soukromí pro web stránky - vzor

Tento vzor doložky pro ochranu osobních údajů pro web stránky je v souladu s požadavky Obecného nařízení a...

 vydáno 12.09.2017 
Téma: GDPR a smlouvy

Doložka pro smluvní ujednání se zákazníky a dodavateli - vzor

Tento vzor doložky pro ochranu osobních údajů ve smluvních vztazích se zákazníky a dodavateli je v souladu s...

 vydáno 10.09.2017 
Téma: GDPR a smlouvy

Doložka smlouvy se zaměstnanci - vzor

Tento vzor doložky pro ochranu osobních údajů zaměstnanců je v souladu s požadavky Obecného nařízení a jeho...

 vydáno 07.09.2017 
Téma: GDPR a smlouvy





Štítky: Analýza rizik, Datový audit, Dotazník, Oprávněný zájem, Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů, Povinnosti správce, Právní povinnost, Právní základ, Smlouva, Souhlas se zpracováním, Účel zpracování, Veřejný zájem, Vodítka k GDPR, Zaměstnanci, Životně důležitý zájem

www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2018, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz