GDPR a smlouvy


V této rubrice naleznete informace zaměřené na problematiku smluvních vztahů a GDPR. Oblast smluvních vztahů je jedna z nejvíce dotčených požadavky na ochranu osobních dat - smlouvy vyžadují změny.

Zeptejte se odborníků

Nenašli jste, co jste hledali? Napište nám.
Na Vaše dotazy Vám odpoví odborníci na problematiku práva, bezpečnosti, IT, řízení a kvality - neváhejte se jich na cokoli zeptat.

Aktuality

ÚOOÚ k právu na údaje o platech úředníků

Zvážit konkrétní okolnosti před každým poskytnutím údajů o mzdách svých pracovníků musí samospráva či úřady...

 vydáno 03.11.2017 
Téma: GDPR a smlouvy / Zákony a GDPR


Pojmy

Udělit souhlas se zpracováním osobních údajů je možnost, nikoli povinnost

Úřad pro ochranu osobních údajů upozorňuje v souvislosti s přípravami na nový právní rámec ochrany osobních...

 vydáno 20.03.2018 
Téma: GDPR a smlouvy

Aktuální pokyny WP29 k souhlasu a k transparentnosti

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil schválené pokyny Pracovní skupiny WP29 k souhlasu a k...

 vydáno 21.02.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / GDPR a smlouvy

Zveřejněna vodítka WP29 k transparentnosti

Další neoficiální překlad materiálu Pracovní skupiny WP29 zveřejnil na svých webových stránkách Úřad pro...

 vydáno 14.02.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / GDPR a smlouvy


Návody

Vyhodnocení dopadů GDPR - Právní oblast - vzor

(Aktualizováno) Tento návod Vám umožní vyhodnotit dopady GDPR - opatření v právní oblasti a naplánovat...

 aktualizováno 21.02.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / GDPR a smlouvy


Formuláře

E.8. šablona podmínky předávání osobních údajů do třetích zemí

Šablona je určena všem registrovaným uživatelům HelpGDPR.cz s ročním předplatným. Podrobné informace...

 vydáno 10.04.2018 
Téma: GDPR a smlouvy

E.5. šablona smlouvy se zpracovatelem

Šablona je určena všem registrovaným uživatelům HelpGDPR.cz s ročním předplatným. Podrobné informace...

 vydáno 06.04.2018 
Téma: GDPR a smlouvy

E.6. šablona požadavků na smlouvu se zpracovatelem

Šablona je určena všem registrovaným uživatelům HelpGDPR.cz s půlročním i ročním předplatným. Podrobné...

 aktualizováno 06.04.2018 
Téma: GDPR a smlouvy





Štítky: Analýza rizik, Datový audit, Dotazník, Oprávněný zájem, Poskytování informací o zpracování subjektu údajů, Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů, Povinnosti správce, Právní základ, Šablony dokumentů GDPR, Smlouva, Souhlas se zpracováním, Účel zpracování, Veřejný zájem, Vodítka k GDPR, Zaměstnanci, Životně důležitý zájem, Zpracovatel

www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2018, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz