https://www.helpgdpr.cz/rstsp/uzivatele.nsf/sluzby/hge-tarif2

Vyhodnocení dopadů GDPR - Právní oblast - vzor

(Aktualizováno) Tento návod Vám umožní vyhodnotit dopady GDPR - opatření v právní oblasti a naplánovat jejich realizaci. Součastí je příklad vyplněného formuláře s vyhodnocením dopadů a návrhem opatření a dále pak katalog možných organizačních a technických opatření, ze kterých je možné Vaše opatření vybírat - oba formuláře jako tabulky MS Excel. Katalog opatření je v souladu s ISO 27001 a je možno ho implementovat s pomocí metodiky ISO 27002 nebo samostatně.

Obsah je přístupný pouze předplatitelům služby Registrovaný přístup.
Pokud již máte službu aktivovanou, pro zobrazení obsahu se přihlaste.

21.02.2018 (autor Redakce)




Související

Útok na klienty Fio banky zneužíval GDPR

Klienti banky obdrželi podvodnou zprávu, jejímž cílem bylo pod záminkou aktualizace osobních údajů získat...

 vydáno 19.06.2018 
Téma: Řízení rizik

Jak na povinnost posouzení vlivu - DPIA?

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil na svých webových stránkách návrh seznamu zpracování, která...

 vydáno 04.06.2018 
Téma: Řízení rizik

Kdy ohlašovat případy porušení zabezpečení osobních údajů?

Úřad pro ochranu osobních údajů vypracoval formou otázek a odpovědí stručný návod pro oblast ohlášení...

 vydáno 29.05.2018 
Téma: Řízení rizik



Související dotazy
Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, ano, povinnost vést záznamy o činnostech zpracování se na Vás vztahovat bude. Jednak bude nutné mít se všemi správci, pro které osobní...

Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, požadavky Obecného nařízení se týkají všech subjektů, které zpracovávají osobní údaje - tedy i malých stavebních firem. Primární je...

Odpovídá Mgr. Nikola Dohnalová
Obdobně, jako u jiných správců, doporučuji provést revizi interní dokumentace podle požadavků GDPR, nastavení interních procesů pro přístup k údajům...



www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2018, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz