Regionální semináře MPO a CzechInvestu k GDPR

V souladu se svou strategií pro intenzivní šíření osvěty k GDPR zahajuje Ministerstvo průmyslu a obchodu, ve spolupráci s Agenturou pro podporu podnikání a investic CzechInvest, Hospodářskou komorou ČR, Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR a dalšími partnery, sérii regionálních seminářů.

Ve druhé polovině února 2018 začíná série třinácti regionálních seminářů zaměřených na problematiku GDPR. Na všech bezplatných seminářích budou prezentovány také podpůrné aktivity MPO pro podnikatele, které jsou realizovány za účelem intenzivního šíření osvěty k GDPR. První regionální seminář k problematice GDPR se uskuteční v Karlových Varech dne 21. února 2018. Další únorové semináře sebudou konat 22. února v Jihlavě a 28. února v Brně.

Pro registraci na bezplatné semináře lze využít webové stránky Agentury pro podporu podnikání a investic CzechInvest.

Průběžné informace o seminářích jsou k dispozici na webových stránkách MPO v sekci Podnikání/Ochrana osobních údajů (GDPR)/Semináře a konference , základní přehled a informace k Nařízení GDPR v sekci Podnikání/Ochrana osobních údajů (GDPR) .


09.02.2018 (autor Redakce)





Související

Hlídač státu odhalil pochybení při ochraně osobních údajů žáků ZŠ

Hlídač státu odhalil pochybení při ochraně osobních údajů žáků ZŠ, kdy dle jeho zjištění Česká školní...

 vydáno 09.11.2018 
Téma: GDPR a IT systémy

Vyjádření ÚOOÚ ke kopiím veřejných rejstříků na internetu

Úřad pro ochranu osobních údajů obdržel od účinnosti obecného nařízení vysoký počet stížností týkajících se...

 vydáno 31.10.2018 
Téma: Zákony a GDPR

K povinnosti jmenovat pověřence vybranými městskými a krajskými organizacemi

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil podrobnější informace týkající se rozsahu povinnosti jmenovat...

 vydáno 22.10.2018 
Téma: GDPR a procesy



Související dotazy
Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, ano, chápete to správně. Jednak není třeba souhlas - existuje zákonný rámec - Zákoník práce, pak také smluvní rámec (samozřejmě ten by...

Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, dle Vašeho dotazu předpokládám, že pronajímáte byt jako soukromá (fyzická) osoba. Přestože jste fyzickou osobou, Obecné nařízení se v...

Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, vzhledem k tomu, že jak Vy, tak Vaši klienti zpracováváte osobní údaje v rámci podnikání, stáváte se dle Obecného nařízení správci osobní...



www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2018, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz