Regionální semináře MPO a CzechInvestu k GDPR

V souladu se svou strategií pro intenzivní šíření osvěty k GDPR zahajuje Ministerstvo průmyslu a obchodu, ve spolupráci s Agenturou pro podporu podnikání a investic CzechInvest, Hospodářskou komorou ČR, Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR a dalšími partnery, sérii regionálních seminářů.

Ve druhé polovině února 2018 začíná série třinácti regionálních seminářů zaměřených na problematiku GDPR. Na všech bezplatných seminářích budou prezentovány také podpůrné aktivity MPO pro podnikatele, které jsou realizovány za účelem intenzivního šíření osvěty k GDPR. První regionální seminář k problematice GDPR se uskuteční v Karlových Varech dne 21. února 2018. Další únorové semináře sebudou konat 22. února v Jihlavě a 28. února v Brně.

Pro registraci na bezplatné semináře lze využít webové stránky Agentury pro podporu podnikání a investic CzechInvest.

Průběžné informace o seminářích jsou k dispozici na webových stránkách MPO v sekci Podnikání/Ochrana osobních údajů (GDPR)/Semináře a konference , základní přehled a informace k Nařízení GDPR v sekci Podnikání/Ochrana osobních údajů (GDPR) .


09.02.2018 (autor Redakce)





Související

K povinnosti správců provádět posouzení vlivu na ochranu osobních údajů

Úřad uveřejnil na svých webových stránkách dokument „K povinnosti správců provádět posouzení vlivu na...

 vydáno 12.02.2019 
Téma: Evidence zpracování

Podnět vůči společnosti Google podaný sdružením dTest

Úřad pro ochranu osobních údajů obdržel v polovině prosince 2018 podnět subjektu údajů, zastoupeného...

 vydáno 18.01.2019 
Téma: Zákony a GDPR

Zpřesnění a zjednodušení nakládání s osobními údaji. Sněmovna schválila adaptační legislativu k GDPR

Poslanecká sněmovna ve středu 5. prosince 2018 schválila v závěrečném čtení tzv. adaptační zákon k GDPR....

 vydáno 12.12.2018 
Téma: Zavedení GDPR



Související dotazy
Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, ano, chápete to správně. Jednak není třeba souhlas - existuje zákonný rámec - Zákoník práce, pak také smluvní rámec (samozřejmě ten by...

Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, dle Vašeho dotazu předpokládám, že pronajímáte byt jako soukromá (fyzická) osoba. Přestože jste fyzickou osobou, Obecné nařízení se v...

Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, vzhledem k tomu, že jak Vy, tak Vaši klienti zpracováváte osobní údaje v rámci podnikání, stáváte se dle Obecného nařízení správci osobní...



www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2019, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz