Regionální semináře MPO a CzechInvestu k GDPR

V souladu se svou strategií pro intenzivní šíření osvěty k GDPR zahajuje Ministerstvo průmyslu a obchodu, ve spolupráci s Agenturou pro podporu podnikání a investic CzechInvest, Hospodářskou komorou ČR, Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR a dalšími partnery, sérii regionálních seminářů.

Ve druhé polovině února 2018 začíná série třinácti regionálních seminářů zaměřených na problematiku GDPR. Na všech bezplatných seminářích budou prezentovány také podpůrné aktivity MPO pro podnikatele, které jsou realizovány za účelem intenzivního šíření osvěty k GDPR. První regionální seminář k problematice GDPR se uskuteční v Karlových Varech dne 21. února 2018. Další únorové semináře sebudou konat 22. února v Jihlavě a 28. února v Brně.

Pro registraci na bezplatné semináře lze využít webové stránky Agentury pro podporu podnikání a investic CzechInvest.

Průběžné informace o seminářích jsou k dispozici na webových stránkách MPO v sekci Podnikání/Ochrana osobních údajů (GDPR)/Semináře a konference , základní přehled a informace k Nařízení GDPR v sekci Podnikání/Ochrana osobních údajů (GDPR) .


09.02.2018 (autor Redakce)





Související

Aktuální pokyny WP29 k souhlasu a k transparentnosti

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil schválené pokyny Pracovní skupiny WP29 k souhlasu a k...

 vydáno 21.02.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / GDPR a smlouvy

Zveřejněna vodítka WP29 k transparentnosti

Další neoficiální překlad materiálu Pracovní skupiny WP29 zveřejnil na svých webových stránkách Úřad pro...

 vydáno 14.02.2018 
Téma: Dokumentace GDPR / GDPR a smlouvy

Doložka pro smluvní ujednání se zákazníky a dodavateli - vzor

(Aktualizováno) Tento vzor doložky pro ochranu osobních údajů ve smluvních vztazích se zákazníky a...

 aktualizováno 05.02.2018 
Téma: GDPR a smlouvy



Související dotazy
Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, dle Vašeho dotazu předpokládám, že pronajímáte byt jako soukromá (fyzická) osoba. Přestože jste fyzickou osobou, Obecné nařízení se v...

Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, vzhledem k tomu, že jak Vy, tak Vaši klienti zpracováváte osobní údaje v rámci podnikání, stáváte se dle Obecného nařízení správci osobní...

Odpovídá Ing. Vladimír Paclík
Dobrý den, ano, povinnost vést záznamy o činnostech zpracování se na Vás vztahovat bude. Jednak bude nutné mít se všemi správci, pro které osobní...



www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2018, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz