Vyjádření Sboru ke vztahu GDPR a ePrivacy

Evropský sbor pro ochranu osobních údajů přijal stanovisko o vztahu obecného nařízení a směrnice 2002/58/ES o soukromí a elektronických komunikacích. Dozorové orgány jednotlivých států mají podle jeho názoru vyžadovat plnění zásad ochrany osobních údajů i v rámci směrnice ePrivacy. 

Stanovisko 5/2019 k interakci mezi směrnicí ePrivacy a GDPR, zejména pokud jde o způsobilost, úkoly a pravomoci orgánů pro ochranu údajů naleznete zde.


Téma: Zákony a GDPR, Zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů
Štítky: Dozorový úřad, ePrivacy, Vodítka k GDPR
11.04.2019 (autor Redakce)





Související

Úřad zveřejnil pravomocná rozhodnutí - příkazy za porušení GDPR

Úřad pro ochranu osobních údajů na základě žádostí o informace dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném...

 vydáno 06.06.2019 
Téma: Dokumentace GDPR

ÚOOÚ se snaží znepřístupnit systém Centrálního registru dlužníků ČR

Úřad pro ochranu osobních údajů (Úřad) informuje veřejnost o svém postupu ve věci zpracování osobních údajů...

 vydáno 06.06.2019 
Téma: Zákony a GDPR

ŮOOÚ obdržel od 25. května 2018 celkem 433 oznámení, obdržel 23 stížností a provedl 31 kontrol

Úřad pro ochranu osobních údajů poskytl dne 29. dubna 2019 informace na základě zákona č. 106/1999 Sb., o...

 vydáno 30.04.2019 
Téma: Zákony a GDPR

Další ke štítku: Dozorový úřad / ePrivacy / Vodítka k GDPR

www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2019, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz