ÚOOÚ - Ochrana osobních údajů a soukromí čelí globálním výzvám

Její provázanost s kybernetickou bezpečností stoupá a my se na to musíme připravit. Řekl pro aktuální vydání měsíčníku Veřejná správa předseda Úřadu pro ochranu osobních údajů Jiří Kaucký.


Celý rozhovor s Jiřím Kauckým vyšel 8. června 2022 v měsíčníku Veřejná správa. Přečíst si ho můžete také v rubrice Média nebo v příloze níže.

Přiložené soubory


Téma: Zákony a GDPR, Zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů
Štítky: Cookies, Dozorový úřad, GDPR pro obce, Kyberbezpečnost, Osobní údaje
23.09.2022 (autor Redakce)





Související

ÚOOÚ - Konference GDPR 2022

V současné době digitalizace se ne vždy daří, aby byly ve veřejných agendách respektovány požadavky na...

 vydáno 07.10.2022 
Téma: Zákony a GDPR

ÚOOÚ - Nové hrozby pro ochranu osobních údajů

Byly indikovány nové hrozby, a to nejen pro ochranu osobních údajů. Správci by proto měli provést taková...

 vydáno 06.09.2022 
Téma: GDPR a IT systémy

ÚOOÚ - Kamerová atrapa sice GDPR neporušuje, ale její instalace může být sankcionována

Úřad pro ochranu osobních údajů šetřil podnět týkající se instalace kamerového systému, který měl sloužit ke...

 vydáno 13.05.2022 
Téma: Zákony a GDPR



Související dotazy
Odpovídá Mgr. Nikola Dohnalová
Obecně lze aktiva charakterizovat jako veškerý hmotný i nehmotný majetek organizace. Ve vztahu k ochraně osobních údajů se tento pojem nejčastěji...


www.helpgdpr.cz
© Copyright 2000 - 2022, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Masarykovo nám. 14, Říčany
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz